Maak je keuze

Ondernemen wordt makkelijker als er een team van specialistische professionals achter jou staat

Neem vrijblijvend contact op en bel 0314-369111

Waarom word je wijzer van het Stolwijk Kennisnetwerk?

  • Kennisorganisatie

    Als kennisorganisatie bieden wij jou toegang tot een verrassend veelzijdig aanbod van specialistische ondernemersdiensten

  • Toegevoegde waarde

    Een vertrouwde persoonlijke adviseur, vernieuwende aanpak en een brede kijk op ondernemerschap maken het verschil

  • Duurzaam succes

    Het gedrag van jouw klanten, de markt en jouw medewerkers verandert continu. Stolwijk Kennisnetwerk speelt in op alle facetten.

Het voordeel van één partij die jou als ondernemer vérder helpt

In het Stolwijk KennisNetwerk zijn een aantal kennisgebieden op financieel, economisch en personeelsgebied samengebracht. Naast Stolwijk Kelderman Accountants Fiscalisten zijn de volgende organisaties lid van het Stolwijk Kennisnetwerk:

Vitacon Luteijn

Vitacon Luteijn beweegt mensen het beste uit zichzelf te halen. Dit geldt niet alleen voor personeel op de werkvloer, maar ook voor directies en leidinggevenden. Vitacon Luteijn werkt met een team van vaste en aangesloten deskundigen en heeft een gezonde drive. Via een treffende combinatie van samenwerking en betrokkenheid zorg je samen met Vitacon Luteijn voor een maximale output in jouw organisatie.

Vitacon Luteijn wordt gedreven door deskundigheid. Specialisten op het gebied van Mens & Organisatie, Preventie & Verzuim en Salaris & Advies vormen de juiste synergie, die leidt tot een gezonder fundament onder jouw organisatie.

TLA e-fficiencyspecialisten

Voor jouw organisatie is het essentieel dat jouw bedrijfsvoering efficiënt verloopt en dat werkprocessen gestroomlijnd zijn. Alleen dán kun je blijvend inspelen op de wensen en eisen van jouw klanten: een must in de snel veranderende wereld van vandaag.

De e-fficiencyspecialisten van TLA helpen jouw organisatie slagvaardig en efficiënt te opereren. Optimalisatie van jouw processen, grip op jouw financiën, betrouwbare managementinformatie en / of IT-advisering: de adviseurs van TLA e-fficiencyspecialisten hebben alle kennis in huis die jou helpt niet harder, maar maar slimmer te werken!

Stolwijk van Wijk

Presteren, hart voor de zaak hebben en oog voor mensen tonen. Als ondernemer weet je hoe jij het verschil maakt in jouw branche en in jouw dagelijks werk. Het kopen of verkopen van een bedrijf behoort echter níet tot jouw dagelijkse kost. Integendeel: in het algemeen heb je hiermee slechts één of enkele keren in jouw leven te maken. Een goede deal sluiten, vanuit een goede strategie, is geen eenvoudige zaak. En fouten zijn onherstelbaar!

Met Stolwijk van Wijk schakel je een deskundige en ervaren adviseur in, waardoor de kans op een succesvolle overname of fusie flink groter wordt. Een persoonlijk adviseur die jóuw belang centraal stelt.

Stolwijk PietersBerg

Als ondernemer weet je dat succes nu eenmaal kan worden afgewisseld door zorgen. Als je het punt bereikt waarop je de controle over jouw bedrijfsvoering en de financiën niet meer geheel in handen hebt, is het tijd voor verandering. Stolwijk PietersBerg adviseert en begeleidt jou, wanneer jouw bedrijf toe is aan herstructurering en overlegt met betrokken partijen zoals banken, accountants en investeerders.

Stolwijk Philipsen

Bij Stolwijk Philipsen start samenwerken altijd met een klik. Er samen zin in hebben, er samen voor willen gaan. Als ondernemer kun je bij Stolwijk Philipsen gerust jezelf zijn en gewoon in jouw werkkloffie binnenlopen. En als je ergens over twijfelt, dan bel je meteen. Dat vinden ze er het allermooiste. Want pas dan ontstaat het leukste contact, de beste samenwerking. Stolwijk Philipsen wil namelijk graag weten wat jou als persoon drijft. Natuurlijk houden ze de cijfers als geen ander voor jou in de gaten, daar kun je van op aan. Maar zij kunnen jouw organisatie pas echt vooruit helpen als deze twee zaken, de mens en de cijfers, in balans zijn. Dan klopt het helemaal.

 

Referenties