Maak je keuze

Nieuw! Subsidieadvies bij SKN

18 nov 2015

Stolwijk KennisNetwerk is continu alert op mogelijkheden om onze klant te helpen succesvol te zijn. Als kennispartner hadden wij nog geen goede invulling op het gebied van subsidieadvies.

Belangrijk voor SKN is betrouwbaarheid, hoge kwaliteit en een goed advies te waarborgen voor onze relaties. Dit kunnen wij nu ook bieden op subsidiegebied. Wij zijn hiervoor een samenwerking aangegaan met Hezelburcht Subsidieadvies BV uit Nijmegen.

Vanuit SKN is gekozen voor Hezelburcht omdat zij inmiddels al meer dan twintig jaar ervaring hebben met optimale subsidieondersteuning. Ze hebben kennis van het volledige aanbod van subsidies. Van regionaal tot Europees niveau voor zowel de private als de publieke sector. Het is een full service subsidieadviesbureau met specialisten voor de meer complexe regelingen en allround subsidiespecialisten die ook onze kleinere klanten kunnen bedienen.

Daarmee is de samenwerking een waardevolle uitbreiding van de dienstverlening van het Stolwijk KennisNetwerk.

Indien u interesse heeft om meer te weten te komen over de subsidiemogelijkheden die voor u van toepassing zijn, dan kunt u contact opnemen met uw relatiebeheerder of met ons kantoor. Zij zullen u verder helpen.

Meer informatie over subsidieadvies:

Steven Hoen
06-10801307
s.hoen@tla-advies.nl


Delen via Social Media