Maak je keuze

Verwacht u meer van uw jaarrekening en houdt u niet van onaangename verrassingen?

neem vrijblijvend contact op en bel 0314-369111

Waarom laat u Stolwijk Kelderman uw jaarrekening opstellen?

  • Geen verrassingen

    Uw jaarrekening als logisch gevolg van een goed ingericht proces rondom actuele bedrijfsinformatie

  • Breed team van specialisten

    Waar nodig adviseren wij u op het juiste moment, bijvoorbeeld als zich in fiscaal opzicht kansen of risico's voordoen

  • Uw concurrentiepositie in beeld

    Wij kunnen voor u in kaart brengen hoe u presteert ten opzichte van uw concurrent in uw regio

Onze specialist(en)

Heeft u nog wel een jaarrekening nodig?

Is de jaarrekening een fiscale verplichting of ziet u het document als een verslag van het voorbije jaar? Hoe u er ook naar kijkt, de wijze waarop de jaarrekening tot stand komt is sterk aan verandering onderhevig. De traditionele jaarrekening, zoals wij die kennen is er een van het uitstervende soort. Wat ons betreft in ieder geval, want wij zien de jaarrekening van vandaag de dag meer als een logisch gevolg van een sterk ingestoken proces van administratieve verwerking en continue informatievoorziening.

Jaarrekening zonder verrassingen

Om de vraag in de hierboven geplaatste kop te beantwoorden: ja, u heeft nog wel een jaarrekening nodig. Afhankelijk van de grootte van uw onderneming en de gekozen rechtsvorm kan de uitvoering hiervan afwijken. Stolwijk Kelderman is zonder meer in staat om een uitstekende jaarrekening voor u op te stellen, toch doen wij het liever anders. Zoals u in de eerste regels van dit bericht hebt kunnen lezen zien wij het maken van uw jaarrekening niet als ons doel. Het is een eindrapportage die een verhaal achteraf vertelt. Bij Stolwijk Kelderman zien wij het juist als onze taak om u door het jaar heen actueel te voorzien van belangrijke en leerzame managementinformatie. Onze parttime controllers, bijvoorbeeld, kunnen u helpen uw bedrijfssoftware zó in te stellen dat relevante informatie, zo frequent als gewenst, beschikbaar is in een voor u ingericht management dashboard.

En de jaarrekening? Die rolt er als vanzelf uit aan het einde van het jaar, zonder verrassingen.

Wilt u meer informatie, een afspraak of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met een van onze specialisten op het gebied van accountancy. U treft de gegevens hiernaast.

 

 

Referenties