Maak je keuze

Wilt u efficiënter, slimmer en effectiever aan de slag met uw administratie?

neem vrijblijvend contact op en bel 0314-369111

Waarom uw administratie laten inrichten door Stolwijk Kelderman?

 • Altijd actueel overzicht

  U bent altijd actueel op de hoogte en behoudt met het grootste gemak overzicht over hoe uw organisatie ervoor staat

 • Ultiem efficiënt en effectief

  Wij realiseren de complete administratieve verwerking van inkoop- en verkoopfacturen, voorbereiding van aangiftes en handige koppelingen

 • Periodieke rapportage

  Wij richten uw administratie zó in, dat u periodiek waardevolle informatie ontvangt in de vorm van een verhelderende rapportage

Onze specialist(en)

Sneller administreren én ervan leren!

Uw bedrijfsadministratie kunt u zowel intern voeren als uitbesteden. Het voordeel van het extern onderbrengen van uw administratie is dat u altijd zeker bent van continuïteit en niet afhankelijk bent van de aanwezigheid van uw eigen administratief medewerker. Maar daar is nog niet alles mee gezegd. Als u uw administratie door ons laat voeren, dan zorgen wij samen met u voor:

 • een optimale inrichting van uw basisadministratie
 • complete administratieve verwerking van inkoop- en verkoopfacturen
 • voorbereiding van aangiftes
 • handige koppelingen naar bijvoorbeeld uw bank, urenregistratiesysteem en crm
 • periodieke rapportages met waardevolle managementinformatie

Efficiënter, slimmer & effectiever

Uw cijfers zijn een bron van informatie. U bent er niet bij gebaat als deze informatie pas na het verlopen van uw boekjaar in de jaarrekening naar voren wordt gebracht. Tegen die tijd is het voor u dikwijls te laat om actie te ondernemen. Wij richten uw administratie zó in, dat u periodiek waardevolle informatie ontvangt in de vorm van een verhelderende rapportage. Als u dat wilt kunnen wij u in een volgende stap helpen deze informatie op de juiste wijze te interpreteren en hier direct op in te spelen.

Laat u uw administratie door ons verwerken? Dan bent u altijd actueel op de hoogte en behoudt u met het grootste gemak overzicht over hoe uw organisatie er voor staat.

 

Wilt u meer informatie, een afspraak of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met een van onze specialisten op het gebied van bedrijfsadministratie. U treft de gegevens hiernaast.

 

 

Referenties