Maak je keuze

Wij helpen jou kansen en mogelijkheden rondom subsidie benutten

neem vrijblijvend contact op en bel  0314-369111

Subsidie advies door Stolwijk Kelderman

 • Helder advies

  Subsidie ontvangen is kansrijker dan je wellicht denkt. Wij helpen jou alle kansen en mogelijkheden benutten

 • Van A tot Z begeleid

  Wij begeleiden jou professioneel gedurende het volledige traject, met als doel een succesvolle aanvraag en verstrekking

 • Steeds actueel

  Het aantal subsidieregelingen en openstellingen is aanzienlijk en steeds aan verandering onderhevig. Wij hebben continu een actueel overzicht

Onze specialist(en)

Ik wil subsidie voor duurzaamheid

Jij investeert in verduurzaming van onroerend goed of fysieke bedrijfsprocessen.

Om de opwarming van de aarde tegen te gaan, natuurlijke hulpbronnen duurzaam te benutten en het milieu te beschermen, is het zaak dat we verduurzamen. Dit betekent ook dat investeringsagenda’s binnen het bedrijfsleven een duurzaam karakter moeten krijgen. Dergelijk beleid wordt ook gevoerd om de (internationale) milieudoelstellingen te behalen, waaraan we ons als land hebben gecommitteerd.

Voorbeelden van investeringen in verduurzaming

Het investeringsgedrag binnen het bedrijfsleven is van grote invloed op de verduurzaming van onze maatschappij. Vandaar dat de overheid duurzaam investeren stimuleert. Bij dergelijke investeringen kun je bijvoorbeeld denken aan nieuwbouw- of renovatieprojecten waarbij bijvoorbeeld geïnvesteerd wordt in:

 • LED verlichting
 • een warmtepompinstallatie
 • warmte- en koudeopslag
 • een groen dak
 • of zonnepanelen.

Hierboven geven wij slechts een gering aantal voorbeelden uit een breed scala aan mogelijkheden. Ook investeringsprojecten waarbij de focus ligt op het verbeteren, vernieuwen of uitbreiden van een fysiek productieproces bieden doorgaans subsidiemogelijkheden.

Wil je meer weten over subsidiekansen en mogelijkheden? Neem dan contact op met onze specialist op het gebied van subsidie. Je vindt zijn gegevens elders op deze pagina.

 

< terug naar de overzichtspagina

Referenties