Maak je keuze

Wilt u weten hoe ook u altijd een stap voorop kunt lopen met uw organisatie?

Praat eens met onze parttime business controllers. Zij helpen u verder! 0314-369111

Wat kan onze Parttime Controller voor u betekenen?

  • Bedrijfsrisico's helder en onder controle

    Wij zorgen dat u bewuster keuzes maakt op basis van op uw organisatie afgestemd risicomanagement

  • Uw mensen op de juiste plaats

    U komt tot een efficiëntere inzet van mensen en middelen

  • Meer inzicht, betere nachtrust

    U weet wat er speelt, ziet uw kansen en realiseert uw doelen. Dat helpt u rustiger slapen

Onze specialist(en)

Ik wil dat mijn mensen leren omgaan met verandering

U wilt uw organisatie vernieuwen, maar hoe leert u uw medewerkers omgaan met verandering?

Ontwikkelingen gaan dankzij de huidige technologie, gewijzigde verwachtingen van klanten en door nieuwe inzichten harder dan ooit. Het is ontzettend belangrijk dat u met uw organisatie steeds wendbaar blijft en zorgt dat u zich goed kunt aanpassen aan de verwachtingen van morgen. Niet alleen u, maar ook uw medewerkers moeten leren omgaan met verandering.

De parttime business controller van Stolwijk Kelderman helpt u van begin tot eind in dit proces. Allereerst door u continu te wijzen op de noodzaak wendbaar te blijven en bij te sturen. Vervolgens helpt de business controller u op het vlak van training en coaching van medewerkers, gericht op die noodzakelijke veranderingen.

Vooruitdenken en bijleren

Het gevolg is dat niet alleen u leert omgaan met verandering, maar dat u samen met de parttime business controller ook zorgt dat uw medewerkers verandering accepteren en inzien welke voordelen vooruitdenken en bijleren met zich meebrengt.

De business controller van Stolwijk Kelderman zorgt niet alleen voor coaching van uw medewerkers, zodat zij verandering aandurven. Hij of zij heeft ook verstand van:

Parttime aanwezig

De business controller is op de afgesproken momententen in uw bedrijf aanwezig en helpt u en uw medewerkers bij het vernieuwen van uw organisatie. Daarnaast is de business controller op afroep beschikbaar. Tijdens een vrijblijvend eerste gesprek komen vaak al een aantal vraagstukken aan de orde. Samen bespreekt u de voor u belangrijke knelpunten. Hieruit wordt duidelijk welke tijdsbesteding nodig is om allereerst een goede basis te leggen. Vaak is het zo dat bij aanvang de bezoekfrequentie van de business controller hoger ligt en dat dit na verloop van tijd wordt teruggebracht.

 

< terug naar de overzichtspagina

Referenties