Maak je keuze

Wil je weten hoe ook jij altijd een stap voorop kunt lopen met jouw organisatie?

Praat eens met onze parttime business controllers. Zij helpen jou verder! 0314-369111

Wat kan onze parttime controller voor jou betekenen?

  • Bedrijfsrisico's helder en onder controle

    Wij zorgen dat je bewuster keuzes maakt op basis van op jouw organisatie afgestemd risicomanagement

  • Jouw mensen op de juiste plaats

    Je komt tot een efficiëntere inzet van mensen en middelen

  • Meer inzicht, betere nachtrust

    Je weet wat er speelt, ziet jouw kansen en realiseert jouw doelen. Dat helpt jou rustiger slapen

Onze specialist(en)

Ik wil dat mijn mensen leren omgaan met verandering

Jij wilt jouw organisatie vernieuwen, maar hoe leer je jouw medewerkers omgaan met verandering?

Ontwikkelingen gaan dankzij de huidige technologie, gewijzigde verwachtingen van klanten en door nieuwe inzichten harder dan ooit. Het is ontzettend belangrijk dat jij met jouw organisatie steeds wendbaar blijft en zorgt dat jij je goed kunt aanpassen aan de verwachtingen van morgen. Niet alleen jij, maar ook jouw medewerkers moeten leren omgaan met verandering.

De parttime business controller van Stolwijk Kelderman helpt je van begin tot eind in dit proces. Allereerst door jou continu te wijzen op de noodzaak wendbaar te blijven en bij te sturen. Vervolgens helpt de business controller jou op het vlak van training en coaching van medewerkers, gericht op die noodzakelijke veranderingen.

Vooruitdenken en bijleren

Het gevolg is dat niet alleen jij leert omgaan met verandering, maar dat je samen met de parttime business controller ook zorgt dat jouw medewerkers verandering accepteren en inzien welke voordelen vooruitdenken en bijleren met zich meebrengt.

De business controller van Stolwijk Kelderman zorgt niet alleen voor coaching van jouw medewerkers, zodat zij verandering aandurven. Hij of zij heeft ook verstand van:

Parttime aanwezig

De business controller is op de afgesproken momenten in jouw bedrijf aanwezig en helpt jou en jouw medewerkers bij het vernieuwen van jouw organisatie. Daarnaast is de business controller op afroep beschikbaar. Tijdens een vrijblijvend eerste gesprek komen vaak al een aantal vraagstukken aan de orde. Samen bespreek je de voor jou belangrijke knelpunten. Hieruit wordt duidelijk welke tijdsbesteding nodig is om allereerst een goede basis te leggen. Vaak is het zo dat bij aanvang de bezoekfrequentie van de business controller hoger ligt en dat dit na verloop van tijd wordt teruggebracht.

 

< terug naar de overzichtspagina

Referenties