Maak je keuze

Vitacon Luteijn draagt bij aan sterke mensen in sterke organisaties, wilt u dat ook bereiken?

neem vrijblijvend contact op en bel 0316-740115

Waarom samenwerken met Vitacon Luteijn?

  • Integrale aanpak HR

    Vitacon Luteijn kan u van dienst zijn binnen het gehele spectrum van haar HR specialisme, van strategie tot operatie

  • U kiest

    U bepaalt u zelf welke rol u Vitacon Luteijn oebedeelt. Zo kunt u kiezen voor een integrale aanpak (zoals hierboven genoemd), of u houdt HRM zelf in beheer en schakelt haar in bij een specifieke hulpvraag

  • Doelgericht

    Vitacon Luteijn bespreekt uw organisatiedoelstellingen met u en past haar advies aangaande uw HR beleid hierop af

h

Iedere organisatie ‘n gezonde voedingsbodem

In de veranderende wereld van vandaag overleeft uitsluitend de wendbare organisatie. Daar werken gedreven mensen die zich verbonden voelen met de organisatie en open staan voor groei, ontwikkeling en slim organiseren. Zo’n organisatie heeft een gezonde voedingsbodem nodig. Vitacon Luteijn helpt u om deze te ontwikkelen, vorm te geven en succesvol te houden.

Het team van Vitacon Luteijn bestaat uit samenwerkende specialisten binnen het brede spectrum van HRM. Wanneer u met Vitacon Luteijn samenwerkt, bepaalt u zelf welke rol u haar toebedeelt. Zo kunt u kiezen voor een integrale aanpak (zoals hiernaast afgebeeld) waarbij alle HR-gerelateerde zaken door Vitacon Luteijn worden begeleid. Of u houdt HRM zelf in beheer en schakelt Vitacon Luteijn in bij een specifieke hulpvraag.

Welke keuze u ook maakt, uw organisatie mag rekenen op een vlotte, flexibele en doelgerichte aanpak. En natuurlijk altijd op een doordacht én op de actualiteit gebaseerd advies.

1. Visionaire strategie

Hoe wilt u dat uw organisatie zich in de komende tien jaar ontwikkelt? Vitacon Luteijn helpt u een stip op de horizon te zetten en doordachte strategische keuzes te maken. En Vitacon Luteijn staat naast u wanneer nieuw beleid geïmplementeerd wordt. Samen met u zorgt  Vitacon Luteijn ervoor dat u duurzaam succesvol kunt ondernemen. Deze strategische en praktische ondersteuning komt tot uiting in diensten omtrent organisatieadvies, visieontwikkeling, fusie- en overnamebegeleiding en advies HR-beleid.

2. Wendbare organisatie

In een veranderende wereld is het voor uw organisatie van levensbelang om in beweging te blijven. Kiest u in dit kader voor behoud van een traditioneel organisatiemodel of juist voor zelforganiserende teams? Vanuit alle HR-facetten zet Vitacon Luteijn haar kennis en ervaring in om uw organisatie te vormen naar uw visie. Dat doet Vitacon Luteijn bijvoorbeeld via de inzet van verandermanagement, de diensten van een interim HR– of salarisprofessionalassessments en training.

3. Eigentijds leiderschap

Hoe kunt u vanuit uw leiderschap bijdragen aan de ontwikkeling van een krachtigere en meer wendbare organisatie? Welke vorm van leiderschap past het beste bij u als persoon? Vitacon Luteijn ontwikkelt op maat vaardigheidstrainingen voor zowel u als voor uw (leidinggevende) medewerkers. Waar nodig kunt u terugvallen op individuele begeleiding en coaching.

4. Sterke mensen

Sterke mensen bouwen aan sterke organisaties. Wat kunt u doen om uw mensen naar hun volle capaciteit in te zetten? En hoe trekt u de juiste man of vrouw aan voor een specifieke functie? Vitacon Luteijn helpt u uw organisatie van binnenuit te versterken door uw menselijk kapitaal op volle kracht inzetbaar te maken. Bijvoorbeeld via de inzet van een interim HR-professional, werving & selectie, assessments, gedragstrainingen, loopbaanbegeleiding, individuele begeleiding, mediationverzuimbegeleiding en outplacement.

5. Gezonde cultuur

In sterke organisaties werken niet alleen alle medewerkers gemotiveerd aan het verwezenlijken van heldere, gezamenlijke doelstellingen. Er is ook sprake van een gezonde cultuur, waarin er ruimte is voor leren, ontwikkelen, groeien én het maken van fouten. Een gezonde organisatiecultuur leidt tot minder verzuim, gelukkigere medewerkers en een hogere klanttevredenheid. Dit kunt u onder meer bereiken via de inzet van een doordacht HR-beleidarbobeleid, vaardigheidstrainingen, workshops en individuele begeleiding.

6. Efficiënte systemen

Informatie en communicatie zijn belangrijke pijlers onder een duurzaam succesvol HR-beleid. Vitacon Luteijn helpt u de juiste software te selecteren voor efficiënt beheer van de salarisadministratie, urenregistratie en het digitale personeelsdossier. Daarnaast helpt Vitacon Luteijn u een keuze te maken voor het best passende beoordelingssysteem. Zo snijdt het mes aan twee kanten: uw medewerkers hebben overal en altijd toegang tot hun gegevens. En u richt uw HR-systematiek zo efficiënt mogelijk in.