Maak je keuze

Gewone mensen, bijzondere kennis: past dat ook bij jou?

11 mei 2015

Gewone mensen, bijzondere kennis: dit gaat over onze medewerkers. De mensen die Stolwijk KennisNetwerk hebben gemaakt tot wat het nu is.
Meer dan 25 jaar geleden is Stolwijk Kelderman accountants fiscalisten gestart met mensen die daarvoor al met elkaar samenwerkten. En nog steeds werken deze mensen met hart en ziel aan het voortbestaan van onze organisatie samen met alle medewerkers die daarna in dienst zijn gekomen binnen de diverse disciplines.
Wil jij als nieuwe collega ook toegevoegde waarde bieden en creëren bij ons?

Ontwikkeling

Ik heb de afgelopen vijf jaar, dat ik bij Stolwijk KennisNetwerk werkzaam ben voor de interne HR, de organisatie zien groeien naar zo’n 100 medewerkers. Ik heb de medewerkers leren kennen als experts met passie voor hun vak, waarin ze professioneel willen blijven groeien. Zij zijn ervaren adviseurs op het gebied van financiën, mens & organisatie en IT & processen. Op hun beurt begeleiden zij weer hun assistentes en junioren op coachende wijze tot de adviseurs van de toekomst. Uiteraard hebben we ook een toegewijde interne organisatie met als doel om de (aankomende) adviseurs te ontzorgen, zodat zij verder kunnen bouwen aan de vertrouwensrelatie met onze klant.

Bijzondere kennis

Elke vergelijkbare zakelijke dienstverlener biedt vakinhoudelijke kennis, maar wij hebben het hier over “bijzondere” kennis. De persoonlijke benadering van de adviseurs of de adviseurs in spé maakt het zo bijzonder. Ik zie en hoor via mijn collega’s dat onze medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor hun klantopdracht, de diepgang in het klantgesprek zoeken vanuit hun expertise en zich kwetsbaar durven op te stellen in de klantrelatie. Zij gaan voor de lange termijn samenwerking.

Dit zijn kerncompetenties die wij verwachten van onze medewerkers en die wij zoeken bij nieuwe collega’s die hun loopbaan bij ons willen starten of voortzetten. Anderzijds zijn wij ook realistisch: niet iedereen is perfect, maar we vinden het wel belangrijk dat de intentie en het potentieel zichtbaar is.

Gewone mensen

Waarom hebben we het over gewone mensen? Naast het ontwikkelen binnen hun professionele loopbaan, kunnen onze medewerkers zijn wie ze daadwerkelijk zijn. Zij vinden hun persoonlijke leven net zo belangrijk, waar ruimte is voor sociale momenten met familie & vrienden en aandacht voor o.a. sport, muziek, vrijwilligerswerk en andere hobby’s. Oftewel het zijn mensen net zoals jij en ik!

Kennismaken?

Ben je op zoek naar een werkomgeving zoals wij die bieden, bekijk dan onze vacatures. Wil je in de toekomst bij ons komen werken en nu al kennis met ons maken? Stuur mij dan je CV met een brief waarin je motiveert, waarom je vindt dat jij als toekomstige collega binnen het Stolwijk KennisNetwerk die toegevoegde waarde kunt bieden en creëren. Als wij ook die potentiële toegevoegde waarde hierin zien, dan nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

 

Betty Hehamahua
HR manager Stolwijk KennisNetwerk
b.hehamahua@stolwijkkelderman.nl


Delen via Social Media