Maak je keuze

Wij bieden inzicht en verzorgen de aangifte inkomstenbelasting voor u als ondernemer

neem vrijblijvend contact op en bel 0314-369111

Waarom samenwerken met Stolwijk Kelderman?

  • Specialistisch advies

    Wij hebben een netwerk gecreëerd met een grote diversiteit aan specialisten, ook op het gebied van fiscale zaken

  • Altijd op de hoogte

    Wij zijn altijd op de hoogte van actuele fiscale wetgeving en gebruiken deze kennis in uw voordeel

  • Altijd op de hoogte

    Uw vertrouwde adviseur helpt u waar nodig en is altijd bereikbaar voor advies of ondersteuning

Onze specialist(en)

Welke kansen kunt u als ondernemer benutten bij de aangifte inkomstenbelasting?

Ook als ondernemer moet u ieder jaar uw aangifte inkomstenbelasting (ook wel aangifte IB genoemd) invullen en indienen. Voor ondernemers is dit een complexere klus dan voor de gemiddelde particuliere belastingplichtige. Wij kunnen ons daarom heel goed voorstellen dat u de aangifte liever laat verzorgen door een specialist die u kent.

De juiste vragen stellen bij uw aangifte Inkomstenbelasting

Bij Stolwijk Kelderman regelen wij de aangifte inkomstenbelasting voor het merendeel van onze ondernemende klanten, vaak als voortvloeisel uit onze werkzaamheden omtrent de jaarrekeningen voor organisaties. Vanuit de persoonlijke betrokkenheid die wij reeds hebben bij u en uw onderneming kunnen wij u voorzien van een passend en relevant advies. Dit helpt ons om voor u een correcte, maar ook zo aantrekkelijk mogelijke aangifte inkomstenbelasting te verzorgen. Wij zijn op de hoogte van uw (privé)situatie óf stellen de juiste vragen om te komen tot een aangifte waarbij alle kansen op aftrekmogelijkheden worden benut. Indien u dat wenst betrekken wij u bij de inhoud van de aangifte, zodat u ook zelf een goed inzicht hebt in de totstandkoming ervan.

Wilt u meer informatie, een afspraak of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met een van onze specialisten op het gebied van belastingadvies. U treft de gegevens hiernaast.

Referenties