Inloggen

Automotive

Er is nauwelijks een branche denkbaar die meer in beweging is.

Nederland als transportland bij uitstek. Nederland waar het autobezit gestuurd wordt door allerlei al dan niet tijdelijke fiscale maatregelen. Combineer deze ontwikkelingen met een andere beleving van mobiliteit en het is duidelijk voor welke uitdagingen u als ondernemer staat. Het is aan u om hierop antwoord te geven. Afwegingen van strategische samenwerking tot stand alone doorgaan, dan wel groeien of overgenomen worden.

Stolwijk Kelderman is thuis in deze branche en kent de ontwikkelingen. Ook wij hebben geen kant en klare antwoorden maar gaan met u op weg om te zoeken naar hetgeen het beste bij u past. Daar wij in de hele keten actief zijn, van grossier, garagebedrijf tot en met de internationale transportondernemingen heeft de adviseur van Stolwijk Kelderman een breed zicht. Zicht dat kan bijdragen om uw strategie te bepalen.

In deze hectische wereld is het van belang dat de informatievoorziening op orde is. Dat u beschikt over adequate stuurinformatie, dat u inspeelt op de digitalisering en de mogelijkheden die dit u biedt. Stolwijk Kelderman gaat graag met u op pad!

Wij zijn aangesloten bij Branche in Zicht, hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de automotive branche en kunnen wij uw organisatie vergelijken met anderen binnen de branche.

SRA_BiZ_logo_rgb

Vrijblijvend kennismaken?

Bel 0314 369 111