Inloggen

Stolwijk KennisNetwerk

Stolwijk Kelderman gaat verder dan alleen accountancy en fiscaliteit

In het Stolwijk KennisNetwerk zijn een aantal kennisgebieden op financieel, economisch en personeelsgebied samengebracht. Naast Stolwijk Kelderman Accountants Fiscalisten zijn de volgende organisaties lid van het Stolwijk Kennisnetwerk:

Vitacon Luteijn
Vitacon Luteijn
 beweegt mensen het beste uit zichzelf te halen. Dit geldt niet alleen voor personeel op de werkvloer, maar ook voor directies en leidinggevenden. Vitacon Luteijn werkt met een team van vaste en aangesloten deskundigen en heeft een gezonde drive. Via een treffende combinatie van samenwerking en betrokkenheid zorgt u samen met Vitacon Luteijn voor een maximale output in uw organisatie.

Vitacon Luteijn wordt gedreven door deskundigheid. Specialisten op het gebied van Mens & Organisatie, Preventie & Verzuim en Salaris & Advies vormen de juiste synergie, die leidt tot een gezonder fundament onder uw organisatie.

TLA e-fficiencyspecialisten
Voor uw organisatie is het essentieel dat uw bedrijfsvoering efficiënt verloopt en dat werkprocessen gestroomlijnd zijn. Alleen dán kunt u blijvend inspelen op de wensen en eisen van uw klanten: een must in de snel veranderende wereld van vandaag.

De e-fficiencyspecialisten van TLA helpen uw organisatie slagvaardig en efficiënt te opereren. Optimalisatie van uw processen, grip op uw financiën, betrouwbare managementinformatie en / of IT-advisering: de adviseurs van TLA e-fficiencyspecialisten hebben alle kennis in huis die u helpt niet harder, maar maar slimmer te werken!

Stolwijk van Wijk 
Presteren, hart voor de zaak hebben en oog voor mensen tonen. Als ondernemer weet u hoe u het verschil maakt in uw branche en in uw dagelijks werk. Het kopen of verkopen van een bedrijf behoort echter níet tot uw dagelijkse kost. Integendeel: in het algemeen heeft u hiermee slechts één of enkele keren in uw leven te maken. Een goede deal sluiten, vanuit een goede strategie, is geen eenvoudige zaak. En fouten zijn onherstelbaar!

Met Stolwijk van Wijk schakelt u een deskundige en ervaren adviseur in, waardoor de kans op een succesvolle overname of fusie flink groter wordt. Een persoonlijk adviseur die úw belang centraal stelt.

Stolwijk PietersBerg
Als ondernemer weet u dat succes nu eenmaal kan worden afgewisseld door zorgen. Als u het punt bereikt waarop u de controle over uw bedrijfsvoering en de financiën niet meer geheel in handen hebt, is het tijd voor verandering. Stolwijk PietersBerg adviseert en begeleidt u, wanneer uw bedrijf toe is aan herstructurering en overlegt met betrokken partijen zoals banken, accountants en investeerders.

Stolwijk denHartigh
Stolwijk denHartigh is specialist in good governance en integriteitmanagement, waaronder frauditing trainingen, achtergrondonderzoek, procesgericht onderzoek in het kader van waarheidsvinding en feiten- en toedrachtonderzoek. Stolwijk denHartigh bedient zowel de public als de profit sector,, maar kent een specialisatie in de beantwoording van vraagstukken die kunnen spelen bij decentrale overheden en woningcorporaties.