Maak je keuze

Nick Tibben vennoot bij Stolwijk KennisNetwerk

26 feb 2018

Onlangs maakten wij bekend dat Nick Tibben per 1 januari 2018 als vennoot is toegetreden bij het Stolwijk KennisNetwerk. Onze organisatie is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Van reguliere accountantsorganisatie evolueerden wij tot een groep van zes marktgerichte adviesbedrijven. Door onze, inmiddels 130, collega’s worden continu actuele oplossingsgerichte diensten ontplooid.

 

De toetreding van Nick Tibben is voor onze organisatie een logische zet. De verbreding van ons dienstenaanbod vroeg duidelijk om een partner met een niet traditionele bloedgroep. Ter verduidelijking: waar bij vergelijkbare kantoren veelal uitsluitend accountants en fiscalisten verantwoordelijk zijn voor continuïteit en groei, hebben wij juist de overtuiging dat een vernieuwer voor ons én onze klanten het verschil kan maken.

 

Over Nick Tibben

Nick startte september 2004 in onze controlepraktijk, destijds als assistent accountant. Hij specialiseerde zich in de jaren daarna op het gebied van procesoptimalisatie, IT oplossingen en informatiemanagement. Met ingang van januari 2011 startte hij met TLA e-fficiencyspecialisten, waarna hij deze organisatie vanuit zijn specialisme verder vormgaf en, samen met een groeiend aantal collega’s, verder uitbouwde. Naast zijn rol als vennoot en de werkzaamheden die daarbij horen, zal Nick zijn werkzaamheden voor TLA onveranderd voortzetten.

 

Stolwijk KennisNetwerk

Als Stolwijk KennisNetwerk investeren wij, vanuit onze visie op de toekomst, in talentvolle medewerkers. Als gevolg daarvan trekken wij doorlopend veelbelovende jonge mensen aan. Onze medewerkers opereren steeds meer zelforganiserend. Ze werken klantgericht samen, nemen verantwoordelijkheid en tonen ondernemerschap, kwetsbaarheid en diepgang.

 

Inmiddels is er een veelzijdig, marktgericht kennisnetwerk ontstaan waar organisaties terechtkunnen voor antwoorden op uiteenlopende adviesvragen. Stolwijk KennisNetwerk herbergt onder andere merken als Stolwijk Kelderman Accountants Fiscalisten, Vitacon Luteijn HR-specialisten, TLA e-fficiency-specialisten en Stolwijk denHartigh Governance – Advies – Onderzoekspecialisten. Al onze adviseurs denken en werken oplossingsgericht. Belangrijk kenmerk hiervan is dat zij geregeld de deur voor onze klanten openhouden naar het breed georiënteerde eigen netwerk van specialisten.


Delen via Social Media