Maak je keuze

Wil je weten hoe ook jij altijd een stap voorop kunt lopen met jouw organisatie?

Praat eens met onze parttime business controllers. Zij helpen jou verder! 0314-369111

Wat kan onze Parttime Controller voor jou betekenen?

 • Bedrijfsrisico's helder en onder controle

  Wij zorgen dat je bewuster keuzes maakt op basis van op jouw organisatie afgestemd risicomanagement

 • Jouw mensen op de juiste plaats

  Je komt tot een efficiëntere inzet van mensen en middelen

 • Meer inzicht, betere nachtrust

  Je weet wat er speelt, ziet jouw kansen en realiseert jouw doelen. Dat helpt je rustiger slapen

Onze specialist(en)

Ik wil minder risico lopen met mijn organisatie

Hoe zorg je voor betrouwbaar risicomanagement?

Als ondernemer kun je er niet omheen beslissingen te nemen die een zeker risico vormen voor ontwikkelingen op de korte termijn. Wanneer je risico’s neemt die jouw bedrijfsvoering op de lange termijn beïnvloeden, dan zal je beseffen dat het verstandig is om deze goed af te wegen en een doordachte beslissing te nemen. Het goed kunnen overzien van risico’s, en dus het voeren van een betrouwbaar risicomanagement, is maar weinig ondernemers of bestuurders gegeven. Het ontbreekt hen eenvoudigweg aan alle noodzakelijke informatie om tot een goed oordeel te kunnen komen.

Samen ontdek je meer

Wil je een heldere structuur opbouwen voor betrouwbaar risicomanagement in jouw organisatie? Dan biedt inhuren van een business controller van Stolwijk Kelderman uitkomst. De business controller organiseert onder meer voor jou:

 • Efficiënt ingericht debiteurenbeheer
 • Contractbeheer
 • Doorlichting assurantieportefeuille
 • Het afdekken van valutarisico’s
 • Het verkleinen van frauderisico’s

De business controller van Stolwijk Kelderman is niet alleen een financieel professional die verstand heeft van risicomanagement, maar hij of zij heeft ook verstand van:

Parttime aanwezig

De business controller is op de afgesproken momenten in jouw bedrijf aanwezig en helpt je onder meer bedrijfsrisico’s in kaart te brengen en zorgt dus voor betrouwbaar risicomanagement. Daarnaast is de business controller op afroep beschikbaar. Tijdens een vrijblijvend eerste gesprek komen vaak al een aantal vraagstukken aan de orde. Samen bespreek je de voor jou belangrijke knelpunten. Hieruit wordt duidelijk welke tijdsbesteding nodig is om allereerst een goede basis te leggen. Vaak is het zo dat bij aanvang de bezoekfrequentie van de business controller hoger ligt en dat dit na verloop van tijd wordt teruggebracht.

 

< terug naar de overzichtspagina

Referenties