Maak je keuze

Wilt u weten hoe ook u altijd een stap voorop kunt lopen met uw organisatie?

Praat eens met onze parttime business controllers. Zij helpen u verder! 0314-369111

Wat kan onze Parttime Controller voor u betekenen?

  • Bedrijfsrisico's helder en onder controle

    Wij zorgen dat u bewuster keuzes maakt op basis van op uw organisatie afgestemd risicomanagement

  • Uw mensen op de juiste plaats

    U komt tot een efficiëntere inzet van mensen en middelen

  • Meer inzicht, betere nachtrust

    U weet wat er speelt, ziet uw kansen en realiseert uw doelen. Dat helpt u rustiger slapen

Onze specialist(en)

Ik wil mijn bedrijf bewuster leren besturen

Actief besturen aan de hand van actuele informatie uit een managementrapportage

De business controller van Stolwijk Kelderman helpt u, via een intelligente werkwijze, op frequente basis relevante en actuele informatie te distilleren uit de bedrijfssoftware in uw onderneming. Hierdoor krijgt u op regelmatige basis inzicht in strategische up-to-date stuurinformatie, afgestemd op uw informatiebehoefte. De beschikbare stuurinformatie helpt u om de juiste koers te bepalen voor uw bedrijf. U vindt de benodigde stuurinformatie, bijvoorbeeld maandelijks, terug in een overzichtelijke managementrapportage.

Leren en bijsturen

Doordat u continue inzicht heeft in uw bedrijf bent u in staat om direct commercieel in te grijpen als zich bijvoorbeeld een stijgend klantenverloop voordoet of als de afzet van een bepaald product daalt. Verder heeft u onder andere beter inzicht in het verloop van uw projecten en onderkent u afwijkingen en excessen in een vroegtijdig stadium. Tijdige- en volledige stuurinformatie geeft u ook inzicht in de mate van efficiënt voorraadbeheer, het functioneren van uw logistieke processen, de inzet van uw personeel, enzovoort.

Dit stelt u in staat om de wendbaarheid van uw bedrijf te vergroten waardoor u sneller en beter kunt inspelen op veranderende marktomstandigheden. Zo ervaart u grip, overzicht én een goede nachtrust.

De business controller van Stolwijk Kelderman verzorgt niet alleen frequent een waardevolle managementrapportage. Hij of zij heeft ook verstand van:

Parttime aanwezig

De business controller is op de afgesproken momententen in uw bedrijf aanwezig en helpt u uw bedrijf te besturen op basis van relevante, actuele informatie. Daarnaast is de business controller op afroep beschikbaar. Tijdens een vrijblijvend eerste gesprek komen vaak al een aantal vraagstukken aan de orde. Samen bespreekt u de voor u belangrijke knelpunten. Hieruit wordt duidelijk welke tijdsbesteding nodig is om allereerst een goede basis te leggen. Vaak is het zo dat bij aanvang de bezoekfrequentie van de business controller hoger ligt en dat dit na verloop van tijd wordt teruggebracht.

 

< terug naar de overzichtspagina

Referenties