Maak je keuze

Wil je weten hoe ook jij altijd een stap voorop kunt lopen met jouw organisatie?

Praat eens met onze parttime business controllers. Zij helpen jou verder! 0314-369111

Wat kan onze Parttime Controller voor jou betekenen?

  • Bedrijfsrisico's helder en onder controle

    Wij zorgen dat je bewuster keuzes maakt op basis van op jouw organisatie afgestemd risicomanagement

  • Jouw mensen op de juiste plaats

    Je komt tot een efficiëntere inzet van mensen en middelen

  • Meer inzicht, betere nachtrust

    Je weet wat er speelt, ziet jouw kansen en realiseert jouw doelen. Dat helpt je rustiger slapen

Onze specialist(en)

Ik wil mijn bedrijf bewuster leren besturen

Actief besturen aan de hand van actuele informatie uit een managementrapportage

De business controller van Stolwijk Kelderman helpt je, via een intelligente werkwijze, op frequente basis relevante en actuele informatie te distilleren uit de bedrijfssoftware in jouw onderneming. Hierdoor krijg je op regelmatige basis inzicht in strategische up-to-date stuurinformatie, afgestemd op jouw informatiebehoefte. De beschikbare stuurinformatie helpt jou om de juiste koers te bepalen voor jouw bedrijf. Je vindt de benodigde stuurinformatie, bijvoorbeeld maandelijks, terug in een overzichtelijke managementrapportage.

Leren en bijsturen

Doordat je continue inzicht hebt in jouw bedrijf ben je in staat om direct commercieel in te grijpen als zich bijvoorbeeld een stijgend klantenverloop voordoet of als de afzet van een bepaald product daalt. Verder heb je onder andere beter inzicht in het verloop van jouw projecten en onderken je afwijkingen en excessen in een vroegtijdig stadium. Tijdige- en volledige stuurinformatie geeft jou ook inzicht in de mate van efficiënt voorraadbeheer, het functioneren van jouw logistieke processen, de inzet van jouw personeel, enzovoort.

Dit stelt jou in staat om de wendbaarheid van jouw bedrijf te vergroten waardoor je sneller en beter kunt inspelen op veranderende marktomstandigheden. Zo ervaar je grip, overzicht én een goede nachtrust.

De business controller van Stolwijk Kelderman verzorgt niet alleen frequent een waardevolle managementrapportage. Hij of zij heeft ook verstand van:

Parttime aanwezig

De business controller is op de afgesproken momenten in jouw bedrijf aanwezig en helpt je jouw bedrijf te besturen op basis van relevante, actuele informatie. Daarnaast is de business controller op afroep beschikbaar. Tijdens een vrijblijvend eerste gesprek komen vaak al een aantal vraagstukken aan de orde. Samen bespreek je de voor jou belangrijke knelpunten. Hieruit wordt duidelijk welke tijdsbesteding nodig is om allereerst een goede basis te leggen. Vaak is het zo dat bij aanvang de bezoekfrequentie van de business controller hoger ligt en dat dit na verloop van tijd wordt teruggebracht.

 

< terug naar de overzichtspagina

Referenties