Maak je keuze

Wij helpen jou kansen en mogelijkheden rondom subsidie benutten

neem vrijblijvend contact op en bel  0314-369111

Subsidie advies door Stolwijk Kelderman

  • Helder advies

    Subsidie ontvangen is kansrijker dan je wellicht denkt. Wij helpen jou alle kansen en mogelijkheden benutten

  • Van A tot Z begeleid

    Wij begeleiden jou professioneel gedurende het volledige traject, met als doel een succesvolle aanvraag en verstrekking

  • Steeds actueel

    Het aantal subsidieregelingen en openstellingen is aanzienlijk en steeds aan verandering onderhevig. Wij hebben continu een actueel overzicht

Onze specialist(en)

Ik wil subsidie voor sociale innovatie

Er is binnen jouw organisatie sprake van projecten en bedrijfsactiviteiten waarmee de Nederlandse beroepsbevolking in staat wordt gesteld om langer, gezonder en gelukkiger werkzaam te kunnen zijn?

Binnen onze hedendaagse maatschappij is vergrijzing een feit. De gemiddelde levensverwachting stijgt, en zodoende kunnen we pas later met pensioen. Ook worden we geconfronteerd met steeds snellere technologische ontwikkelingen, die een grote impact hebben op de wijze waarop we nu en in de toekomst ons werk doen. Een leven lang leren is binnen veel beroepen tegenwoordig geen pré meer, maar een must.

Duurzame inzetbaarheid stimuleren

Om binnen dit dynamische speelveld te komen tot een duurzame inzetbaarheid van personeel stelt de overheid stimuleringsmaatregelingen ter beschikking. Dit zijn maatregelen op het gebied van training en scholing van medewerkers, en om organisaties zodanig door te ontwikkelen, dat duurzame inzetbaarheid echt mogelijk wordt.

Wij verwijzen jou ook naar bijgaande infosheet.

Wil je meer weten over subsidiekansen en mogelijkheden? Neem dan contact op met onze specialist op het gebied van subsidie. Je vindt zijn gegevens elders op deze pagina.

 

< terug naar de overzichtspagina

Referenties