Maak je keuze

Wij helpen jou kansen en mogelijkheden rondom subsidie benutten

neem vrijblijvend contact op en bel  0314-369111

Subsidie advies door Stolwijk Kelderman

  • Helder advies

    Subsidie ontvangen is kansrijker dan je wellicht denkt. Wij helpen jou alle kansen en mogelijkheden te benutten

  • Van A tot Z begeleid

    Wij begeleiden jou professioneel gedurende het volledige traject met als doel een succesvolle aanvraag en verstrekking

  • Steeds actueel

    Het aantal subsidieregelingen en openstellingen is aanzienlijk en continu aan verandering onderhevig. Wij hebben continu een actueel overzicht

Onze specialist(en)

Ik wil subsidie voor internationalisering

Er is binnen jouw organisatie sprake van projecten en/of bedrijfsactiviteiten gericht op export van producten of het ontplooien van internationale bedrijfsactiviteiten.

Nederland is sinds jaar en dag een exportland bij uitstek. Daarnaast is er sinds lange tijd een trend van globalisering gaande. Het bewerken en bedienen van internationale markten is al lang niet meer uitsluitend voorbestemd voor de grote ondernemingen. Ook het Nederlandse MKB is in groeiende mate internationaal actief.

Stimuleringsmaatregelen

Aangezien dit een mondiale ontwikkeling is, en er ook steeds meer buitenlandse ondernemingen op de Nederlandse markt actief zijn, is het zaak dat het Nederlandse bedrijfsleven internationaal zo succesvol mogelijk is. Dit betekent niet louter het exporteren van producten, maar ook het ontplooien van activiteiten in buitenlandse markten, door daar bijvoorbeeld een vestiging te starten. Om het Nederlandse bedrijfsleven optimaal te laten internationaliseren heeft de Nederlandse overheid een aantal stimuleringsmaatregelen ontwikkeld, die daarbij kunnen helpen.

Wil je meer weten over subsidiekansen en mogelijkheden? Neem dan contact op met onze specialist op het gebied van subsidie. Je vindt zijn gegevens elders op deze pagina.

 

< terug naar de overzichtspagina

Referenties