Maak je keuze

Wilt u alle fiscale kansen en mogelijkheden benutten bij uw aangifte vennootschapsbelasting?

neem vrijblijvend contact op en bel 0314-369111

Waarom fiscale advisering door Stolwijk Kelderman?

 • Optimale samenwerking met onze accountants

  U mag zich verzekerd voelen van het beste van twee specialistische werelden, samengebracht in één professioneel eindproduct

 • Altijd op de hoogte

  Onze adviseurs kennen de regelgeving, informeren u over belangrijke wijzigingen en begeleiden u bij fiscale vraagstukken die uw onderneming aangaan

 • Persoonlijke begeleiding

  Uw vertrouwde adviseur helpt u waar nodig en is altijd bereikbaar voor advies of ondersteuning

Onze specialist(en)

Samenwerken aan uw fiscale positie

U bent verplicht om ieder jaar aangifte te doen voor de Vennootschapsbelasting. Samen met u, zo mogelijk al tijdens de interimcontrole en in overleg met onze accountants, beoordelen wij het fiscale resultaat. Daarbij is het de kunst om correct aangifte te doen, maar uw belastingdruk zo laag mogelijk te houden door alle fiscale kansen en mogelijkheden te benutten en te verwerken in uw jaarrekening. U mag zich dus verzekerd voelen van het beste van twee specialistische werelden, samengebracht in een professioneel eindproduct.

Specialistisch advies vennootschapsbelasting

De vennootschapsbelasting is een complex fiscaal gebied. Dit fiscale gebied kent vele gunstige faciliteiten, maar ook een scala aan anti-misbruik bepalingen. Onze adviseurs kennen de regelgeving, informeren u over belangrijke wijzigingen en begeleiden u bij fiscale vraagstukken die uw onderneming aangaan. We adviseren onder andere op het gebied van:

 • de deelnemingsvrijstelling
 • de fiscale eenheid
 • verliesverrekening
 • transfer Pricing

Wilt u meer informatie, een afspraak of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met een van onze specialisten op het gebied van belastingadvies. U treft de gegevens hiernaast.