Maak je keuze

Heeft u hulp nodig bij uw BTW aangifte / aangifte omzetbelasting?

neem vrijblijvend contact op en bel 0314-369111

BTW aangifte via Stolwijk KeldermanLoon

  • Specialistisch advies

    Wij hebben een netwerk gecreëerd met een grote diversiteit aan specialisten, ook op het gebied van fiscale zaken

  • Altijd op de hoogte

    Wij zijn altijd op de hoogte van actuele fiscale wetgeving en gebruiken deze kennis in uw voordeel

  • Persoonlijke begeleiding

    Uw vertrouwde adviseur helpt u waar nodig en is altijd bereikbaar voor advies of ondersteuning

Onze specialist(en)

Periodiek BTW aangifte doen, hoe werkt dat?

Zoals u weet moet u over uw omzet periodiek (per maand of per kwartaal) omzetbelasting afdragen. Wanneer u een correcte en actuele boekhouding voert is dit geen ingewikkelde klus. Toch begrijpen wij bij Stolwijk Kelderman dat u soms twijfelt aan de juistheid van de aangifte, met name over het vierde kwartaal waarmee u het jaar voor de omzetbelasting afrondt. Onze adviseurs staan u graag terzijde met specialistisch advies, desgewenst verzorgen zij de aangifte voor u.

Online boehouden vergemakkelijkt de aangifte omzetbelasting

Wanneer u uw (online) boekhouding op een moderne manier voert en deze actueel goed beheert wordt het af te dragen bedrag aan omzetbelasting vanzelf door het systeem berekend. Onze adviseurs online boekhouden kunnen samen met u zorgen voor een solide online basis, aan de hand waarvan u gemakkelijk komt tot een correcte aangifte omzetbelasting. U zult al gauw merken dat u hiermee tevens veel tijd bespaart ten opzichte van de traditionele werkwijze.

Voor onze fiscalisten is de aangifte omzetbelasting in veel gevallen dus een logisch voortvloeisel uit een correct gevoerde boekhouding. Wat voor hen logisch is, is voor u als ondernemer waarschijnlijk geen gesneden koek. Daarom betrekken wij u graag bij uw aangifte, zodat u op termijn zelf ontdekt hoe u alle kansen en mogelijkheden kunt benutten.

Wilt u meer informatie, een afspraak of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met een van onze specialisten op het gebied van belastingadvies. U treft de gegevens hiernaast.

Referenties