Maak je keuze

Masterclass: Meer resultaat met LinkedIn

05 feb 2020

6 oktober 2020 | van 15.00 tot 16.30 uur | €125 (of met korting bij afname PE trainingen) | Zevenaar

 

LinkedIn is een krachtige netwerktool wanneer u hem goed gebruikt. Heeft u al jaren een LinkedIn account, maar levert dit nog weinig op? Grijp dan nu uw kans om aanwezig te zijn bij de masterclass: meer resultaat met LinkedIn. Tijdens deze masterclass helpt Marjolein Bongers u om alle mogelijkheden die deze tool te bieden heeft optimaal te benutten.

Uw resultaat

Na afloop van deze masterclass weet u op welke manier u resultaat kunt boeken via Linkedin en bent u op de hoogte van alle nieuwe LinkedIn features. Tevens ontvangt u als naslagwerk het gratis LinkedIn E-book met 25 handige tips, zodat u het geleerde direct in de praktijk kunt brengen.

Doelgroep

Deze masterclass is zeer geschikt voor een ieder die – net als 8 miljoen andere business professionals in Nederland- al een Linkedin profiel heeft, maar niet verder komt dan het connecten met een klant of samenwerkingspartner. U wil meer resultaat halen uit LinkedIn voor uw eigen profiel en dat van uw organisatie.

Aanpak

In deze interactieve masterclass zal Marjolein Bongers u meenemen in de wondere wereld van LinkedIn. Ze laat u zien op welke manier u LinkedIn succesvol kunt inzetten. U krijgt praktische tips over het opstellen van een professioneel LinkedIn profiel, welke content het beste werkt en hoe u eenvoudig in contact kunt komen met potentiële klanten.

Aandacht voor uw LinkedIn profiel

Voorafgaand aan de masterclass zal Marjolein Bongers uw LinkedIn profiel (en eventueel Company Page) grondig analyseren. Resultaten en tips worden verwerkt in de masterclass. Marjolein werkt met voorbeelden uit de praktijk waar u echt iets mee kunt!

Onderwerpen

Tijdens deze interactieve masterclass leert u op welke manier u LinkedIn het beste in kunt zetten, zoals:

  • Hoger komen in de zoekresultaten van LinkedIn
  • Optimale profilering van uzelf en uw organisatie
  • Het genereren van leads

Docent

Marjolein Bongers is oprichter van House of Social Media (sinds 2011) en van de Online LinkedIn Academy. Daarnaast is ze een veelgevraagde en zeer bevlogen LinkedIn trainer- en spreker. Ze helpt bedrijven & professionals om meer resultaat te halen uit hun social mediakanalen via social mediastrategieën, trainingen en lezingen.  Marjolein is tevens beïnvloedingspsycholoog en officieel ambassadeur van LinkedIn Benelux. Daarnaast heeft Marjolein dit jaar haar eigen boek ‘LinkedIn Power’ uitgebracht

De afgelopen negen jaar heeft Marjolein gewerkt voor zowel MKB bedrijven als voor RTL Z, Schwarzkopf Professional, Porsche, MARS Nederland, Schiphol Group, The Walt Disney Company, Raad van State en Radboud University. Daarnaast is Marjolein gastdocente voor diverse Hogescholen en Universiteiten en is ze als key-note spreker bij Quality Bookings.

Boek LinkedIn Power

In haar onlangs verschenen boek ‘LinkedIn Power’ beschrijft Marjolein Bongers hoe je succesvol kunt worden op LinkedIn. Een mooie en waardevolle aanvulling op deze Masterclass. Speciaal voor de deelnemers van de Masterclass: meer resultaat met LinkedIn, is het boek te verkrijgen voor € 15. Een gesigneerd exemplaar wordt na afloop van het online webinar naar u toegestuurd. Wilt u het boek LinkedIn Power met korting aanschaffen? Vermeld dit in het opmerkingen veld bij aanmelding.

 

Let op!

Aanmelden is mogelijk tot uiterlijk vrijdag 2 oktober 2020!
VOL  = VOL, er is beperkte beschikbaarheid

Korting

Deelname aan de Masterclass: meer resultaat met LinkedIn bedraagt: € 125,00 per persoon.
U komt in aanmerking voor een interessante korting wanneer u (of uw organisatie) meerdere PE trainingen* bij ons afneemt:

  • Afname 4 PE trainingen (per organisatie): deelname (1 deelnemer) aan de Masterclass: meer resultaat met LinkedIn is kosteloos
  • Afname 2 of 3 PE trainingen (per organisatie): deelname (1 deelnemer) aan de Masterclass: meer resultaat met LinkedIn bedraagt € 65,00

 

* U kunt kiezen uit de volgende PE trainigen:

Data en tijden:

  • 06/10/2020 van 15.00 tot 16.30 uur

Locatie:
Online webinar

Kosten:
€ 125 (of met korting bij afname PE trainingen*)


Delen via Social Media