Maak je keuze

Frauditing 2.0 | the highlights

11 mrt 2019

27 maart 2019 | 15.30 – 18.00 uur | € 45 of kosteloos voor leden van het Expertise Servicepakket 

FRAUDITING 2.0 | THE HIGHLIGHTS gaat in op de rol die u kunt spelen, wanneer u met signalen van mogelijke integriteitsschendingen in aanraking komt. Op basis van een interactief programma, met daarin aandacht voor de actuele gedrags- en beroepsregels voor interne onderzoekers en de resultaten van wetenschappelijke- en praktijkonderzoeken naar de voor fraudebeheersing benodigde competenties, wordt u meegenomen in deze boeiende en mensgerichte wereld van waarheidsvinding. 

Uw resultaat

Door het bijwonen van deze lezing wordt u beter in staat gesteld om signalen te herkennen en hierop passend en meer succesvol te anticiperen.

 

Doelgroep

Deze lezing is zeer geschikt voor een ieder die actuele kennis wil vergaren over thema’s als fraude, integriteitsmanagement en good governance.

 

Programma

15.30 – 16.00 uur – Inloop met een kopje koffie of thee en iets zoets

16.00 – 18.00 uur – Lezing door Nicole den Hartigh

18.00 uur – mogelijkheid tot signeren boek

 

Docent

Den Hartigh: “Waarheidsvinding is mijn professie en liefhebberij. Mensen, hun motivaties en drijfveren, maar ook details en feiten kunnen mij bijzonder boeien. Mijn lijfspreuk luidt: homo facit differentiam (Latijns voor: de mens maakt het verschil).

Een positieve en mensgerichte aanpak van de thema’s good governance & integriteit – onder andere door beïnvloeding van sociale context teneinde gewenst gedrag te kunnen bereiken – kenmerken onze aanpak. Naast trusted advisor ben ik gecertificeerd persoonsgericht onderzoeker en (gast)docent op mijn vakgebied (o.a. universiteiten van Rotterdam, Amsterdam en Tilburg, de HAN, Hogeschool van Utrecht, etc.)”.

 

Boek Frauditing 2.0

U kunt desgewenst het actuele boek Frauditing 2.0 (Den Hartigh, 2018) aanschaffen en na afloop van de lezing door de auteur laten signeren. Een must voor ieders toolbox, daar waar het gaat om integriteit, fraude en de wetten en regels die hiervoor gelden in de context van kwetsbaarheden die hiermee samenhangen. Heeft u interesse in het boek, geeft u dit dan aan in het veld opmerkingen.


Nu aanmelden voor dit event

Data en tijden:

  • 27/03/2019 van 15.30 - 18.00 uur

Locatie:
Mercurion 3 | Zevenaar

Kosten:
€ 45 of kosteloos voor leden van het Expertise Servicepakket


Delen via Social Media