Maak je keuze

Actualiteitensessie Prinsjesdag 2018 (administratiekantoren)

06 sep 2018

Prinsjesdag 2018 belooft in fiscaal opzicht veel interessant nieuws. Als DGA, bestuurder, controller of financieel manager is het niet gemakkelijk te duiden welke impact fiscale wetswijzigingen hebben op uw situatie of organisatie. Daarom organiseren wij 25 september een speciale kennissessie Prinsjesdag 2018.

Wij gebruiken concrete praktijkvoorbeelden om de gevolgen van de wijzigingen duidelijk te maken. Natuurlijk is het mogelijk om vragen te stellen, bijvoorbeeld aan de hand van uw eigen situatie.

Wat mag u verwachten?
In deze actualiteitensessie nemen onze specialisten u op een heldere en praktische wijze mee in de fiscale wijzigingen die tijdens Prinsjesdag 2018 zijn aangekondigd. De bijeenkomst zal een interactief karakter hebben dus uw eigen inbreng stellen wij zeer op prijs!

Onderwerpen
Aan de hand van de aangekondigde wetgeving kiezen wij onderwerpen die voor u het meest relevant zijn. Ook wijzigingen die al eerder aangekondigd zijn brengen wij onder de aandacht.

Welke kennis vergaart u?
Na afloop bent u volledig op de hoogte van de belangrijkste wijzigingen. U heeft een beeld bij de impact ervan op uw eigen situatie of organisatie.

Kosteloos

Het bijwonen van deze bijeenkomst is kosteloos. U kunt tot 18 september annuleren. Indien u na deze datum annuleert of niet aanwezig bent, brengen wij u € 25,00 in rekening. Het is uiteraard toegestaan dat u zich laat vervangen door een collega.

Samengevat

  • Actualiteitensessie Prinsjesdag 2018
  • 25 september van 16.00 – 19.00 uur
  • Locatie: Stolwijk Kelderman, Mercurion 3 Zevenaar
  • Verzorging: Warme dranken en frisdranken, belegde broodjes en een kop soep
  • Deelname kosteloos

Nu aanmelden voor dit event

Data en tijden:

  • 25/09/2018

Locatie:
Mercurion 3 | Zevenaar

Kosten:
kosteloos


Delen via Social Media