Inloggen

Overige diensten

Overname & Advies

Presteren, hart voor de zaak hebben en oog voor mensen tonen. Als ondernemer weet u hoe u het verschil maakt in uw branche, uw dagelijks werk. Het kopen of verkopen van een bedrijf  behoort echter niet tot uw dagelijks werk. Integendeel, vaak heeft u hiermee slechts één of enkele keren in uw leven te maken. Een goede deal sluiten vanuit een goede strategie is geen eenvoudige zaak en fouten zijn onherstelbaar!

De kans op een succesvolle overname of fusie wordt flink groter met een deskundig en ervaren adviseur aan uw zijde. Een adviseur die uw belang centraal stelt en een persoonlijke relatie nastreeft. Zo’n adviseur is Stolwijk vanWijk, onderdeel van het Stolwijk KennisNetwerk.

Herstructurering

Wanneer u uw onderneming begint, heeft u alles op orde en zijn de zaken goed geregeld. Toch kan elke organisatie of onderneming door verschillende oorzaken in zwaar weer verzeild raken. Er kunnen knelpunten ontstaan in uw bedrijfsvoering, de financiële continuïteit staat onder druk of er ontstaan lastige kwesties met aandeelhouders. Het zijn zaken die u liever vermijdt, maar die niet altijd te voorkomen zijn.

Wat als u tegen deze uitdagingen aanloopt en herstructurering de enige juiste oplossing is? Dan wilt u worden bijgestaan door een deskundig en professionele adviseur met ervaring. Iemand die zichzelf eigen maakt met uw persoonlijke situatie. Belangrijk hierbij is wederzijds vertrouwen en het nastreven van één gemeenschappelijk doel: het oplossen van het probleem. Binnen het Stolwijk Kennisnetwerk is Stolwijk PietersBerg hiervoor uw partner.

HR services

Als bedrijf wilt u optimaal presteren. Richting uw klanten, maar natuurlijk ook richting uw medewerkers. Gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal van uw onderneming. Investeren in uw organisatie is een belangrijke succesfactor.

Binnen het Stolwijk KennisNetwerk zijn alle HR Services ondergebracht bij Vitacon Luteijn. Vitacon Luteijn ondersteunt bedrijven en organisaties op het gebied van Salaris&Advies, Personeel&Organisatie en Verzuim&Preventie. Bij alles wat we doen kiezen we voor maatwerk en een persoonlijke aanpak. Onze kracht is dat we ons sterk betrokken voelen bij onze opdrachtgevers.

Haal samen met Vitacon Luteijn het beste uit uw medewerkers en uw organisatie!

IT advisering en procesoptimalisatie

Als ondernemer wilt u succesvol zijn. U wilt waardering, een hoge omzet en een goed bedrijfsresultaat. Essentieel is dat uw bedrijfsvoering efficiënt verloopt en de werkprocessen gestroomlijnd zijn. Want alleen dan kunt u blijvend inspelen op de wensen en eisen van uw klanten, een must in de snel veranderende wereld van vandaag.

Binnen het Stolwijk KennisNetwerk helpt TLA e-fficiencyspecialisten uw organisatie slagvaardig en efficiënt te opereren. Of het nu gaat om optimalisatie van uw processen, grip op uw financiën, betrouwbare managementinformatie of IT-advisering: de adviseurs van TLA e-fficiencyspecialisten hebben de kennis in huis om dit samen met u te realiseren.

Niet harder, maar slimmer werken!

Vrijblijvend kennismaken?

Bel 0314 369 111