Inloggen

Online boekhouden

Bij online boekhouden voert u uw administratie via het internet. Het grote voordeel is dat u ons, als uw accountant, toegang kunt geven tot uw digitale administratie. Door samen te werken binnen dezelfde online-omgeving is het voor ons mogelijk om uw administratie vanuit ons eigen kantoor te controleren en waar nodig te corrigeren om vervolgens uw jaarrekening op te stellen.

Door de huidige koppelingsmogelijkheden, denk hierbij o.a. aan automatisch importeren van uw bankmutaties, scannen en herkennen van inkoopfacturen, koppeling met een webshop en importeren van de loonjournaalpost, wordt het voeren van uw administratie eenvoudiger en minder tijdsintensief. Daarnaast heeft u bij online boekhouden altijd en overal toegang tot uw administratie.

Stolwijk Kelderman faciliteert en ondersteunt alle bestaande online boekhoudprogramma’s. Hierbij is er extra expertise opgebouwd met betrekking tot Twinfield, Exact Online en Asperion. Wilt u meer weten over online boekhouden neem dan gerust contact op met onze online specialisten Martijn Giezen of Robert Paul van Rekum

Exact_certified_NL_accountancy_cmyk

Overstappen op online boekhouden?

Bel 0314 369 111