Inloggen

Fiscaal advies

Als ondernemer wilt u niet bezig zijn met de dagelijkse actualiteiten op het gebied van belastingwetgeving. U wilt adequaat geïnformeerd worden over wat wetswijzigingen betekenen voor uw organisatie in de praktijk.

Naast adviesaangelegenheden zijn er ook de jaarlijks terugkerende aangiftewerkzaamheden. Onze aangiftepraktijk verzorgt hiertoe onder meer aangiften op het gebied van inkomstenbelasting, de vennootschapsbelasting en de schenk- en erfbelasting. Wij gaan verder dan het verzorgen van aangiften. Deze aangifte is de basis voor onze signaleringsfunctie om tot fiscale optimalisatie te komen.

Advies op maat

Waar het om gaat is dat u fiscaal vanuit een optimale structuur werkt. Dit raakt vele aspecten, van de eerste keuze van de ondernemingsvorm tot de bedrijfsbeëindiging. Dit samen met u vorm geven is onze uitdaging.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

In combinatie met onze partners van het Stolwijk KennisNetwerk kunnen we ook invulling geven aan uw wensen op het gebied van:

Bij de uitvoering van onze fiscale werkzaamheden werken wij met inachtneming van het Reglement Beroepsuitoefening van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB). Beide regelingen zijn te downloaden via de website van de NOB.

Vrijblijvend kennismaken?

Bel 0314 369 111