Maak je keuze

Accountants leggen gezamenlijk beroepseed af bij Stolwijk Kelderman

14 okt 2016

Dinsdag 11 oktober j.l. hebben 30 accountants onder toeziend oog van een vertegenwoordiger van de NBA gezamenlijk hun beroepseed afgelegd op ons kantoor. Zoals bepaald dienen alle openbaar accountants, overheidsaccountants, interne accountants en accountants in business deze eed af te leggen. De accountants hebben deze avond beloofd te handelen volgens de principes van integriteit, objectiviteit, vakbekwaamheid, zorgvuldigheid en vertrouwelijkheid.

Voorafgaand aan het afleggen van de eed werden de deelnemers meegenomen in de intrigerende wereld van frauditing en integriteit, door onze kennispartner Nicole den Hartigh.

Nicole vertelde over de forensische wereld van integriteitsschendingen en wetenschappelijk onderzoek op het gebied van fraudebeheersing. Hierbij kwam de belangrijke rol van de accountant bij fraudebeheersing en integriteitsmanagement ook aan de orde.

Wilt u meer weten over fraude en integriteit? En wat Nicole voor uw organisatie kan betekenen? Kijk dan eens op onderstaande pagina’s.

 


Delen via Social Media